Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A ZÁRNYITÁS ZALAEGERSZEG VÁROSÁBAN RONGÁLÁS NÉLKÜL, GYORSAN ELVÉGEZHETŐ!

 

IGYEKSZÜNK CSÖKKENTENI AZ ÜGYFELEK KIADÁSAIT AZZAL, HOGY MEGKÍMÉLJÜK ŐKET A FÖLÖSLEGES KÖLTSÉGEKTŐL, AMIT AZ TESZ LEHETŐVÉ, HOGY A LEGÚJABB TECHNIKÁKAT ALKALMAZZUK. A ZÁRNYITÁS ZALAEGERSZEG TERÜLETÉN AZONNAL, PROFI MEGOLDÁSOKKAL VEHETŐ IGÉNYBE! RONGÁLÁSMENTESEN ÉS GYORSAN DOLGOZUNK, MINŐSÉGI GARANCIÁT VÁLLALVA AZ ÁLTALUNK ELVÉGZETT FELADATOKRA, ÍGY VELÜNK TÉNYLEG JÓL JÁR! NON-STOP ZÁRSZERVIZ VAGYUNK, AMELY 30-60 PERCEN BELÜLI KIÉRKEZÉST NYÚJT!

 

A zárnyitás Zalaegerszeg szempontjából is gyakori igény, ennek megfelelően éjjel-nappal elérhetőek vagyunk ebben a városban is! A további javítási munkálatok esetén egyaránt bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen tapasztalt lakatosok, zárszerelők sokaságával dolgozunk együtt. Non-stop elérhetőségünk által mindig készen állunk, akármi is legyen a probléma, hiszen nem mindig elég az, amit egy zárszaküzlet Zalaegerszeg esetében nyújtani tud. Kedvező áraink és színvonalas munkánk által ez a zárszerviz Zalaegerszeg legjobb szolgáltatásait biztosítja, egyben minden helyzetben rögtön a megrendelők segítségére tud sietni!

A zárnyitás Zalaegerszeg területén problémamentesen megoldható, erényünk a gyorsaságunk és hozzáértésünk, ezért is tudunk garanciát vállalni az általunk elvégzett munkákra. Cégünk éjjel-nappal hívható, nálunk soha nincs munkaszüneti nap, az év minden napján elérhetőek vagyunk! Az azonnali kiszállást követően egyből el tudjuk kezdeni a helyreállítást, hiszen felkészülten érkezünk a helyszínre, már 60 percen belül. Olyan módszereket alkalmaznak kollégáink, amivel az ajtó és a biztonsági zár nem sérül fölöslegesen! Fontos szempont ez, hiszen ezzel is spórolni lehet! Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi a kiadás egy-egy ilyen javítás után. Autó zárszervíz Zalaegerszeg esetén például vitathatatlanul sérülés okozása nélkül lesz a legjobb mindenkinek.

 

Ha igazán profi zárszerelő szakemberekre van szüksége, akik autózár javítás tekintetében is non-stop elérhetőek, akkor minket keressen, mert Zalaegerszeg kapcsán ránk minden esetben számítani lehet! Kellene egy hevederzár Zalaegerszeg városában? A zárnyitás Zalaegerszeg esetében az elromlott zárakra is vonatkozik, amikor szorul vagy nem nyitható a szerkezet. Ezzel együtt az olyan helyzetekre is, amikor valaki kizárta magát vagy épp a kulccsal nem sikerül kinyitni a zárat, hiszen gyakori esetek ezek is!

Hívjon minket, ha zárnyitás zárcsere érdekli, ha elveszett kulcs vagy beragadt zár okoz problémát, vagy ha egyszerűen csak nem tud bemenni az otthonába! Szakembereink éjjel-nappal segítenek Önnek, ha roncsolásmentes szerelés kell!

 


Ajtónyitás Zalaegerszeg


Zárcsere Zalaegerszeg


Zárjavítás Zalaegerszeg


Zárszerelés Zalaegerszeg


Zárszervíz Zalaegerszeg

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on