Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

zárszerelés BudapestZárszerelés Budapest

Profi zárszerelő lakatos szakemberektől 24 órás ügyelet az év minden napján. Zárszerelést Budapesten (zárszerviz Budapest összes kerületében), Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron végzünk, éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Zárszerelésért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.

A zár javítás első látásra egyszerű műveletnek tűnhet. Azonban mint minden szakmának, a zárszerelésnek is megvannak a maga rejtelmei. A zárszerelést önállóan is el lehet végezni; Budapest zárszerelés árak ekkor alacsonyan lesznek ugyan, azonban a szakszerűtlen zárszerelésnek komoly következményei lehetnek! (A zárcsere ár gyakori kérdések között szokott szerepelni, így ha telefonál, a Zárbarát budapesti zárszerviz esetében erről is tájékoztatást kaphat!) Zárszereléses szolgáltatásunk nagyon széles skálán mozog: lehet régi, kopott zárbetét, mi felújítjuk vagy megjavítjuk - ha pedig mindez nem működik, akkor jöhet a zárcsere, biztonsági ajtó esetében is.

ZárszerelésHEZ Budapesti gyorsszolgálat

Gyorsszolgálat az ország három területén várja hívását, Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron. (A zárszerelés Székesfehérvár esetében tehát megoldott, míg a zárszerelés Dunaújváros esetén nem elérhető, ahogy a Zárbarát zárszervíz Kecskemét területén sem tud kiszállni jelenleg.) Hívása után ügyfélszolgálatunk a legközelebbi zárszervizes kollégának adja ki a zárszerelést, ezzel biztosítva a lehető leggyorsabb zárszerelést, SOS zárszervíz keretében. A zárcsere biztonsági ajtóban is megoldható általunk!

profi zárszerelő Budapest

Zárszerelésünk magába foglalja a zárszerkezet, a zárbetét és a hozzá tartozó zár kiegészítők felszerelését is. A zárszerelést egyáltalán nem mindegy, hogyan végezzük el, hiszen a szakszerűtlen zárjavítás a betörők dolgát könnyíti meg. Ha például a zárbetét túlságosan kilóg a zárból, akkor a zárat egy speciális fogóval meg lehet fogni, és a zárbetétet el lehet törni.

Szakembereink tisztában vannak a zárszerelésnek a biztonsági követelményeivel. A zárjavítás során betörés ellen védett zárakat és zárbetéteket használnak. A zár szerelés ma már komoly ismereteket igényel, lakatos szakembereink megfelelő eszközökkel és szerszámokkal rendelkeznek a szakszerű zárszereléshez. A zárszerelést ezért érdemes profi szakemberre bízni, mert a nem megfelelő szerelés később komoly anyagi vonzattal járhat. Zárszerelésnek a szakszerűtlen elvégzése a betörés kockázatát növeli. A szakszerű zárszerelést a betörők is felismerik, és gyakran meg sem kísérlik a bejutást a megfelelő biztonsági zárakkal felszerelt ingatlanokba - főleg olyan helyre nem, ahol a hevederzár szerelés már meg van oldva.

ügyelet Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron

Ügyeletünk a nap 24 órájában várja hívását a 06-30/870-20-60 és a 06-30/381-38-00 telefonszámokon. Beletört a kulcs a zárba? Elvesztette kulcsát? Kizárta magát? Betörtek ingatlanába? Megfelelő megoldást kínálunk Önnek! Lakatosaink a kiszállást azonnal megkezdik, és a zárszerelésnek egy órán percen belül nekivágnak. Zárszerelésre az élet minden terültén és bármikor szükség lehet. Lakatos mestereink elvégzik a zárszerelést, zárjavítást, ha a zár elromlott, vagy ha kizárta magát lakásából, de természetesen a zárcsere Budapest egész területén megfelelő megoldás lehet, ha más út nincsen. Zárszervíz Zugló kerületében is elérhető tehát, könnyedén, legyen szó bármilyen komplikált munkáról is.

Zárak - betörés utáni helyreállításA

A zárszerelést sajnos az emberek többsége nem veszi komolyan. Ha megtörtént a baj, és illetéktelenek jutottak be ingatlanába a további kellemetlenségek végett ajánlott a zárszerelést profi szakemberekre bízni. Ekkor biztonsági zár is felszerelésre kerülhet, méghozzá kedvező áron.

Betörés utáni helyreállítás, sürgősségi zárszerelésért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat, gyorsszolgálatunk garantáltan a helyszínre érkezik 30-60 percen belül. Vállalunk sürgősségi zárszerelést is! A zárszervíz non stop Budapest esetében, valamint mindenütt, ahol a Zárbarát jelen van, azonnali jelleggel hétvégén és ünnepnapokon is!

Zárszerelést garanciával

Munkáinkra és a beszerelt zárakra természetesen teljes körű garanciát vállalunk. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, mert nekünk is fontos az Ön biztonsága. Szakmai hozzáértésünkkel, minőségi anyagokkal illetve zárakkal dolgozunk, hiszen tudjuk: egy zárszerelő tanfolyam még nem elegendő a sikerhez. A gyors munkavégzés jogos elvárás a megrendelőink részéről, hiszen családjuk és értékeik védelméről van szó.

Zárbetét szerelés zárszerelő Budapest

zárszerelő BudapestA zárbetét szerelés, vagy más néven a cilinderzár zárszerelését éjjel-nappal Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban. A zárbetét szerelése önállóan is elvégezhető feladat, azonban a nem megfelelően kiválasztott és nem megfelelően beszerelt zárbetét megkönnyíti a betörést. Ezért mindenképp javasoljuk, hogy a zárbetét csere kivitelezését zárszerelővel végeztesse el!

bevésőzár, zártest zárszerelése

Bevésőzár, vagy más néven zártest szerelés azonnali, gyors kiszállással, kiszállási díj nélkül, azt ugyanis nem számolunk fel. Profi szakembereink éjjel-nappal fogadják hívását (zárszervíz 0-24 -ben), a hívástól számítva egy órán belül elkezdik a bevésőzár szerelést. Bevésőzár szerelés akár ünnepnapon, vagy hétvégén is profi szerelő szakembertől.

Hívjon bizalommal minket zárcsere esetén!A biztonságos otthon megteremtése


A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek


A Zárbarát élete


A zárszerelésnek a története


Ajtó javítás


Ajtónyitás


Ajtónyitás azonnal


Ajtózár választási tanácsok


Autólopás elleni védekezés


Autónyitás


Bejárati ajtó javítás


Betörés utáni helyreállítás


Betörésvédelem ablak esetében


Biztonsági zárak


Erkélyajtó javítás


Főoldal


Hasznos tanácsok zárcseréhez


Hogyan csináljunk betörést?


Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?


Kapcsolat


Keresés


Kínai ajtó zárcsere


Kódkilincs


Kulcsszavak


Lakatos


Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész


Milyen zárbetétet vásároljunk 2.rész


Non-stop lakatos


Non-stop zárnyitás


Non-stop zárszerelés


Nyári betörések


Őrizetlenül hagyott otthon védelme


Páncélszekrény nyitás


Széf választási tanácsok


Széfnyitás


Zárcsere


Zárcsere azonnal


Zárjavítás


Zárjavítás azonnal


Zárjavítás házilag


Zárlakatos


Zárnyitás


Zárszerelés Budapesten


Zárszervíz


Zártippek

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on