Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A ZÁRSZERELÉS ZALAEGERSZEG ESETÉBEN GYORSAN ELVÉGEZHETŐ, HA MINKET HÍV!

 

A ZÁRTEST SZERELÉSE BONYOLULT EGY LAIKUS SZÁMÁRA, VAGYIS ELKÉPZELHETŐ, HOGY A ZÁRSZERELÉS MÉG TÖBB KÖLTSÉGET VONZ MAGÁVAL, MINT AHOGY EGYÉBKÉNT LENNE. AMIKOR SZORUL A ZÁR VAGY ELROMLOTT, AZONNALI SEGÍTSÉGET VEHET IGÉNYBE TŐLÜNK, MERT MI NON-STOP RENDELKEZÉSRE ÁLLUNK! A ZÁRSZERELÉS ZALAEGERSZEG VÁROSÁNAK EGÉSZ TERÜLETÉRE VONATKOZÓAN ELÉRHETŐ, AZ ELVÉGZETT MUNKÁRA PEDIG GARANCIÁT VÁLLALUNK, HISZEN SZAKEMBEREINK PROFIK ÉS AMIKOR CSAK LEHET, RONCSOLÁSMENTESEN DOLGOZNAK!

Tipikus, hogy váratlanul szembesülnek az emberek azzal, hogy valami probléma van a zárral. Mivel a biztonság érdekében érdemes minél előbb megjavíttatni, ezért is vagyunk mi non-stop elérhetőek! Az ilyen helyzetekben ránk mindig számíthat, munkákat nagy tapasztalattal végezzük és igyekszünk rongálásmentesen ellátni azt, amennyiben lehetséges. Egy zárszaküzlet Zalaegerszeg kapcsán vajon elegendő tud lenni, ha nemcsak kulcsmásolás kéne, hanem teljeskörű zárszerelés zárjavítás vagy zárcsere? Nem éppen. Amikor akad a zárszerkezet vagy más jellegű problémák lépnek fel vele kapcsolatban, jobb minél előbb hozzáértőre bízni a javítási feladatokat! Az általunk végzett professzionális zárszerelés Zalaegerszeg esetében megoldást tud nyújtani a meghibásodásra annak köszönhetően, hogy a Zárbarátnál mi a legújabb technikákat alkalmazzuk! Legyen az akár autózár javítás vagy autó zárszervíz Zalaegerszeg fókuszában, mi segítünk! Hívjon minket, ha zárszerviz Zalaegerszeg területén belül kéne!

 

Sürgős esetben ránk mindig számíthat, úgyhogy keressen bizalommal minket, ha a zárszerelést Zalaegerszegen jobb volna minél előbb elvégezni! Mindehhez éjjel-nappal elérhetőséget és gyors kiérkezést tudunk biztosítani napi 24 órában - akár már 60 percen belül! Tekintve, hogy minőségi zárakkal és anyagokkal dolgozunk, jobb és hatékonyabb munkát tudunk végezni! Hevederzár szerelés Zalaegerszeg esetén kellene? Központi zár szerelés Zalaegerszeg területén kell, hogy felszerelésre kerüljön? Netán kizárta magát az a saját lakásából, mert becsapódott az ajtó Zalaegerszeg területén? Semmi gond, hiszen a Zárbarát zárszervíz ezt is megoldja ezt Önnek!

Azonnali zárcsere zárjavítás zárnyitás kell, ha elromlott zárat vagy nem nyíló zárszerkezetet talál az otthonában! Ne halogassa hát, keressen minket bizalommal!

 


Ajtónyitás Zalaegerszeg


Zárcsere Zalaegerszeg


Zárjavítás Zalaegerszeg


Zárnyitás Zalaegerszeg


Zárszervíz Zalaegerszeg

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on