Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Zárszerelés Budapest

Zárszerelések Budapesten és Pest megyében. Teljes körű és szakszerű munkavégzés, gyors kiszállás, több éves ill. évtizedes tapasztalat jellemzi munkánkat, így ha Önnek zárszervíz Budapest vagy éppen más Pest megyei város esetében kell, minden esetben gyorsan precízen, akkor itt a megoldás - méghozzá egy órán belül, kiszállási díj nélkül! Hívja gyorsszolgálatunkat, és bízza otthona biztonságát az ország egyik legrégebben működő zárszervizére - remek zárjavítás zárnyitás zárszerelés árak mellett, legyen a választott szolgáltatás hevederzár szerelés vagy esetleg valami más!

Segítünk a szorult helyzetben, hogy a zárproblémákat minden esetben kezelni tudja! Nehezen működő zár reparálása, elromlott zár  (mely már nem működik) megjavítása, a zárak szerelése, a zárcsere Budapest területén és vonzáskörzetében nem jelent számunkra nehézséget, legyenek az adódó problémák bármilyen sokszínűek is. Egy esetleges zárcsere biztonsági ajtóban is kivitelezhető, ha arról van szó. Mivel a zárcsere ár gyakori kérdések között van mindig, elérhetőségeinken erre a kérdésre is választ kaphat az érdeklődő.

Zárszerelést vállalunk elveszett, ellopott kulcs esetén is. Nagyon fontos, hogy a kulcs elvesztése esetén lecseréljük a zárat (netán biztonsági rács is felszerelésre kerüljön), elkerülve ezzel a nagyobb mértékű anyagi kár előfordulásának lehetőségét! A betörések rohamos növekedése mindenképpen erre kell, hogy sarkallja az embert. Ha otthonunk kulcsai illetéktelenek kezébe kerülnek az nem csak értékeinkre, de családunk tagjaira nézve is veszélyforrást jelenthet!

A zárszerelésre a Zárbarát zárszerviz Budapest területén minden esetben garanciát vállal. A munkatársaink köréből érkező zárszerelő lakatos Budapest esetében is csak bontatlan zárakat használ fel zárszereléshez. Zárszerelő szakembereink minden tekintetben megbízhatóak, cégünk a 100%-os ügyfél elégedettségre törekszik. Ha rátermett zárszerelő Budapest városát illetően kéne, keresse a Zárbarátot!

Talán fontos lehet, talán nem, de a zárszerelés Székesfehérvár területén is megoldható a Zárbaráttal, nemcsak a főváros környékén. (A pontos listát megtalálja a honlapon; Dunaújváros például nincs rajta a virtuális térképen.) A mindennapok okozta zár kellemetlenségek vidéken se babrálhatnak ki az emberrel!

ZárszerelésT BudapestEN azonnal

Azonnali zárszerelésre lesz szüksége Budapesten, nem elhanyagolható mértékű szakmai tapasztalattal együtt? A zárjavítás Budapest kapcsán nem várhat? Nem kell tovább keresnie: a zárszervíz non stop Budapest városában, vonzáskörzetében, így azonnali kiszállással és azonnali zárjavítással várja hívását! Sürgős esetben a hívás után azonnal megkezdjük a kiszállást, és garantáltan a helyszínre érünk 30-60 percen belül, a forgalomtól függően. Kiszállási díjat ekkor nem kell fizetnie! Bár a szervizelés eléggé elterjedt szakma lett napjainkban, a Zárbarát nem áll kizsákmányolóan ügyfeleihez. A zárak gyenge összszerelési minőségéből adódó problémák így kellően kedvező áron lesznek kezelve - biztonsági ajtó vonatkozásában is.

Non stop zárszerelést Budapestnek városában

Zár javítás gyorsszolgálatunk éjjel-nappal nyitva tart. Legyen szó hétvégi vagy ünnepnapi sürgős zárcsere, zárbetét csere biztonsági ajtóban, zárszerelésről vagy akár zárszervizről, ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető. És még a zárszerelés Budapest árak is megfizethetőek!

Zárszerelést Budapesten a következő kerületekben végzünk:

Budapest I.kerülete Budapest II.kerülete Budapest III.kerülete Budapest IV.kerülete
Budapest V.kerülete Budapest VI.kerülete Budapest VII.kerülete Budapest VIII.kerülete
Budapest XI.kerülete Budapest X.kerülete Budapest XI.kerülete Budapest XII.kerülete
Budapest XIII.kerülete Budapest XVI.kerülete Budapest XV.kerülete Budapest XVI.kerülete
Budapest XVII.kerülete Budapest XVIII.kerülete Budapest XIX.kerülete Budapest XX.kerülete
Budapest XXI.kerülete Budapest XXII.kerülete Budapest XXIII.kerülete  

Zárszerelés elvégzésére 5-10 évente van szükség, ha megelelő zárat szerelünk be, és a beszerelés szakszerűen van elvégezve. Nagyon fontos, hogy zárszerviz zárcsere, zárjavítás vagy épp biztonsági zár beszerelése esetén minőségi zárat használjunk fel, és kizárólag a biztosítók által is elfogadott módon legyen beszerelve a zár. A nem megfelelően beszerelt zár nem csak biztonsági kockázatot jelent, de betörés esetén a biztosító a kártérítést is megtagadhatja.

Hívjon minket, ha az a célja és érdeke hogy minden esetben gyorsan precízen és természetesen oldja meg a zárral kapcsolatos problémáit! A Zárbarátnak is az az érdeke hogy a zárproblémákat minél hamarabb megoldja.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on