Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZONNALI KISZÁLLÁSSAL ELÉRHETŐ A ZÁRSZERVÍZ DEBRECEN EGÉSZ TERÜLETÉN!

 

HA FONTOS LENNE, HOGY A SZERELŐ MINÉL HAMARABB KIÉRKEZZEN A LAKÁSÁHOZ, HOGY A ZÁRRAL KAPCSOLATOS JAVÍTÁSOKAT ELVÉGEZZE, RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT, TELJESEN MINDEGY, HOGY ESTE VAN VAGY REGGEL! AMIT NYÚJTUNK: NON-STOP ELÉRHETŐSÉG, PROFI MUNKA ÉS SZAKÉRTELEM, VALAMINT KORREKT ÁRAK DEBRECEN KAPCSÁN IS.

 

Előfordulnak olyan helyzetek, amikor a javítás és helyreállítás mindenképp szakembert igényel. Ilyen lehet egy zárnyitás vagy csere, illetve ha autónk zárját nem tudjuk kinyitni valamilyen okból. Mivel nem szabad halogatni a helyreállítást a biztonság miatt, ezért mi olyan megoldásokkal tudunk szolgálni, amelyek rövid időn belül lehetővé teszik a zárak helyreállítását! Ha valami gond merül fel egy zárral, azt jobb minél előbb orvosolni, mert csökken annak hatékonysága és szabad utat enged többek között a betörőknek. Ezt elkerülve érdemes felkeresni a zárszervíz szolgáltatásokat, amit Debrecen kapcsán mindenhol elérhetővé teszünk, gyors kiszállással. A hibás, sérült alkatrészeket kicseréljük, illetve mellettünk szól továbbá, hogy roncsolásmentes nyitást tudunk biztosítani. Minden esetben minőségi munkát végzünk, beleeértve a felhasznált alkatrészeket, amelyek különösen fontosak a hatékony védelem érdekében. A Zárbarát zárszervíz Debrecen esetében kiváló munkát végez, egyben a hívástól számított 60 percen belül helyszínre tudunk érkezni!

 

Az sem gond, ha kizárta magát, hiszen kulcs nélkül is megoldható a rongálásmentes nyitás, köszönhetően annak, hogy a legújszerűbb technikákkal dolgoznak debreceni szakembereink. Pont ezért tudunk gyorsak és hatékonyak lenni, a megrendelő előnyére, hiszen rövid idő alatt megoldódhat problémája. Ügyfeleink számára elérhető éjjel-nappal biztosított zárszervíz szolgáltatásaink azonnali megoldásokat tudnak nyújtani! Amikor gond van, egy órán belül helyszínre tudunk érkezni és ott megkezdeni a javítási feladatokat, mindezt roncsolás nélkül. Áraink korrektek és kedvezőek Debrecen viszonylatában is, ami abban rejlik, hogy tapasztaltak vagyunk és ha úgy vesszük emiatt spórolni is tudunk költségein még akkor is, ha az igénybe vett szolgáltatás mondjuk az autó zárszervíz! Vállalunk továbbá betörés utáni helyreállítást, valamint hevederzárak felszerelését is, úgyhogy bármi is legyen a probléma, bizalommal hívjon minket!

 

Ha autózár javítás Debrecen városában azonnal kellene, mi ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk, a nap 24 órájában, ezért nem kell kétségbe esnie, ha mielőbb szeretne mindent a megszokott rendben tudni, újra teljes értékűen használni autóját! Mi mindenben segítünk, egyben kedvező árak mellett, a munkánkra pedig garanciát vállalunk!

A zárcsere éjjel-nappal elérhető általunk, hiszen nincs olyan, hogy valami nem elég sürgős! A Zárbarát szakemeberei teljes körű zárszervíz megoldásokkal segítik Önt is, akár otthon vagy munkahelyén lenne szükség rá!

 

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on