Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Azonnali kiszállással elérhető a zárszervíz Győr városában is!

 

Fontos lenne, hogy minél előbb kiérkezzen egy szerelő a lakásához, annak érdekében, hogy a zárral kapcsolatos javításokat elvégezze? Ránk mindig számíthat, mindegy, hogy este van vagy reggel, hiszen non-stop elérhetőek vagyunk, a hét minden napján. Valódi profi munkát végez a 24 órás non stop zárszervíz Győr esetében!

 

A különböző javítási és helyreállítási feladatok mindenképp szakembert igényelnek. Már csak azért is, mert félő, hogy a biztonság nem elég hatékony egy rosszul működő vagy megpiszkált zár esetében. Ilyenkor meg kell javítani, illetve kicserélni a hibás alkatrészeket, melyekből mi csakis minőségi megoldásokat alkalmazunk. A Zárbarát zárszerviz Győr esetében kitűnő munkát tud végezni - már a hívástól számított 60 percen belül!

 

Kizárta magát? Nem gond! Még kulcs nélkül is megoldható a rongálásmentes nyitás az év bármely napján, hiszen a legújszerűbb technikákkal dolgoznak győri zárszakértő kollégáink, szakembereink. Ennek megfelelően ügyfeleink számára éjjel-nappal elérhető zárszervíz szolgáltatásaink gyors megoldásokat tudnak nyújtani! Amennyiben gond van, mi egy órán belül ki tudunk érkezni a helyszínre (legyen az akár az Ikva utca vagy épp más része Győrnek), és megkezdeni a javítási feladatokat, roncsolás nélkül. Áraink korrektek és kedvezőek, akkor is, ha az igénybe vett szolgáltatás mondjuk az autó zárszervíz Győr területén belül lesz! De vállalunk betörés utáni helyreállítást, vállaljuk hevederzárak felszerelését is, csak hívjon minket!


Amennyiben autózár javítás Győr városában volna szükséges, mi ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk, a nap 24 órájában, így nem kell kétségbe esnie, ha minél előbb szeretne mindent a megszokott rendben tudni! Mi segítünk, kedvező áron, gyorsan, munkánkra pedig garanciát vállalunk, bármilyen munkáról legyen is szó!

Ne feledje hát: a Zárbarát kapcsán a zárszervíz Győrben minden esetben non stop hívható! Zárcsere éjjel-nappal! Nálunk nincs olyan, hogy valami nem elég sürgős!

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on