Non/Stop hívhat minket

+36303813800

+36308702060

Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.


5 ponton záródó ajtó kinyitása.

5 ponton záródó ajtó kinyitása

A többpontos ajtózárak biztonsági szempontok szerint kitűnő választásnak bizonyulnak, hiszen az ismert betörési technikák ellen védettek. De mit lehet tenni, ha nem tudja kinyitni az ajtót és nem jut be otthonába?

Egy biztos: ne feszegesse, mert nem vezet eredményre - pont ez a lényege! De mi segíthetünk a kinyitásban az alábbi cikkünkkel.

Az 5 ponton záródó ajtó kinyitása nehézséget okoz?

Nem véletlen, hiszen pontosan ez a cél vele: hogy ne lehessen kinyitni, csak kulccsal! Az ember nem is gondolná, mikor létrehozza álmai otthonát, ami szép és biztonságos, hogy mennyire kellemetlen tud lenni, ha valamilyen meghibásodás miatt nem tud bejutni a saját házába, lakásába.

Az öt ponton záródó ajtó kinyitása szakembert kíván, hiszen nem egyszerű feladat és hacsak nem szeretnénk kárt tenni az ajtóban és egy csomó pénzt rákölteni a javításra, akkor bizony mindenképp szakértő kezekre bízzuk az ajtónyitás feladatát!

A minőségi, több ponton záródó ajtókkal megvédhetjük magunkat a betörésektől, nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat és értékeinket. A hagyományos, átlagosminőségű műanyag nyílászárók ezt nem tudják biztosítani tulajdonosaik számára. Persze az sem mindegy, hogy milyen típusú ez a bejárati ajtó, hiszen sokszor dőlnek be az emberek a „jó ajánlatoknak” és vesznek egy olcsó ajtót. Ne gondoljuk, hogy egy ilyen védelmi szintű nyílászárót olcsón beszerezhetünk, hiszen a minőséget és megbízhatóságot minden esetben meg kell fizetni! Ár-érték arányban egy HiSec ajtóval nem járhatunk rosszul, de itt is oda kell figyelni mit választunk.

A szakmai hozzáértés hiánya sem probléma, célszerű megbízni valakit a kiválasztással, aki ért is hozzá. Nyilván senki sem várhatja el, hogy mind ránézésre jól válasszunk, muszáj kicsit utánamenni a dolgoknak. Rengeteg a zárfeltörés és ellene csak úgy tehetünk, ha nem csupán mutatós a bejárati ajtó, hanem biztonságilag magas színvonalat képvisel!

 

Az öt ponton záródó ajtó kinyitása házilag is lehetséges?

Biztosan nem, de legalábbis egy laikus nem fogja tudni kinyitni azt! Etéren nem fogunk jó híreket közölni, hiszen funkcióját tekintve, zárszerelő kell, ha ki szeretnénk nyitni az ajtót. Gondoljunk csak bele, ha egy betörő sem tud áttörni rajta, akkor nekünk miért sikerülne? A zár piszkálása, feszegetés és egyéb erőt fitogtató módszerekkel nem fogjuk nyitásra bírni a zárat, inkább csak kárt teszünk benne.

Mi baj lehet az ajtóval?

Az egész szerkezet alapja, hogy bonyolult, pont ettől biztonságosabb. Viszont ezzel együtt növekszik annak az esélye, hogy valami tönkremegy benne. Pedig ez előtt a tollas kulcsos zárakkal is milyen jól megvoltunk... De nem is volt ennyi bűnözés, ezen érdemes elgondolkodni! Tehát ez azért ne legyen kizáró ok, hiszen az egyik legbiztonságosabb megoldást jelenti egy legalább öt ponton záródó ajtót beépíteni!

Akár egy biztonsági ajtó kilincs is lehet a problémák forrása, amely akár néhány perc alatt orvosolható és nem biztos, hogy csere kell majd.

Beletört a kulcs a zárba? Szorul az ajtó? Elvesztek a kulcsok vagy ellopták a kulcsot? Becsapódott az ajtó és a nyitása nem lehetséges? Nem csupán két, hanem ezernyi oka lehet annak, hogy nem működik megfelelően a zár, illetve hogy az ajtónyitás nem jön össze. A benne lévő számos speciális alkatrész mint egy opció abból a szempontból, hogy mi romolhatott el, hol kell kezdeni a szerelést.

Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, mivel elképzelhető, hogy zárszerelés kell és nem zárcsere, ami jó hír az árak szempontjából! Ilyenkor a megoldás, vagyis az első lépés, amit tehetünk, ha nem nyílik az ajtónk, hogy szerelőt hívunk. Ő tudja a dolgát, ismeri az ajtó típust és a zár típust, nem mellesleg sérülés nélkül, rongálásmentesen tudja megoldani a problémát.

 

A több ponton záródó ajtó működése, zárszerkezete:

Az ajtó élének egészén fut végig a többpontos zár. A kilincs felemelésével zárható, vagyis kilincsműködtetésű zárak, de előfordul, hogy cilinderzárral működik. Ezek a kilincses, kulcsos nyílászárók nagy biztonságot adnak. Az előlap szélessége, a különféle méretek, valamint a zárást végző görgők és csapok kiválasztása hozzáértést igényel. Emiatt tanácsos már a nyílászáró keresés és kiválasztás során szakértő segítséget kérni.

MABISZ biztonsági szempontból az acélszerkezetű biztonsági ajtók természetesen magas szintű védelemmel tudnak szolgálni. Egy monstrum, azonban esztétikus megjelenések közül választhatunk, akár faburkolattal is. A többpontos zárszerkezet kapcsán olyan zárbetétek közül választhatunk, amelyek védettek a jelenleg ismert betörési módszerekkel szemben. Vegyük figyelembe, hogy rengeteg változata van az ajtók, zárak feltörésének és ezért is jobb egy biztonsági ajtóval felszerelkezni, mert annak kinyitásában még nem igazán jártak sikerrel a betörők, nincsen rá kidolgozott módszerük, amivel bejuthatnának rajta.

 

A betörésvédelemmel ellátott többpontos zárak kinyitását házilag nem javasoljuk és több, mint valószínű, hogy nem is sikerülne. Rengeteg videó, tipp található az interneten, amelyek különféle zárfeltörési technikákat mutatnak be, viszont arra nem mindenki gondol, hogy nem véletlenül ilyen nehéz kinyitni ezeket az ajtókat! Akár magunkban is kárt tehetünk, ellenben a zárszerelők értik a dolgukat, mivel folyamatosan lépést tartanak a megújult rendszerekkel, zártípusokkal és pontosan tudják, hogy mi a teendő az 5 ponton záródó ajtók kinyitása során. Megfelelő szerszámokkal rendelkeznek és technikailag ismerik minden zugát és mozzanatát ezeknek a nyílászáróknak.

Keressen minket bizalommal ha ötpontos zárat szeretne kinyittatni, mivel a Zárbarát 20 éves tapasztalatokkal rendelkezik és bármilyen ajtóval és annak szerelésével boldogul! Amikor azonnal segítségre van szükség, ránk nem kell sokat várnia! Ilyen helyzet esetén azonnali kiszállással, gyors és tiszta munkát végzünk, költséghatékonyan! Hívjon fel minket bátran, a zárszerviz pár percen belül, profi szinten történő javítást, helyreállítást, igény szerint zárcserét végez!



További blog cikkek...





Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Békéscsaba, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Debrecen, Diósd, Dombóvár, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, GyőrKaposvár, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kistarcsa, Maglód, Miskolc, Monor, Nagykanizsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pécs, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Székesfehérvár, Szeged, Szekszárd, Szigetszentmiklós, SzolnokSzombathely, SiófokSopron, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, VeszprémZalaegerszeg

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.



Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 17. fsz. Ü-3
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
06303813800 vagy 06308702060
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 



További oldalaink: