Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Non-stop lakatos

Sürgősségi lakatos munka merült fel munkaidő után? Megrongálták a zárat az éjszaka, és sürgősen lakatos mesterre van szükség a hajnali órákban? Ne keresgéljen tovább! Non-stop lakatos szolgálat Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron. Lakatos kollégáink a nap 24 órájában a bajba jutott ügyfeleink segítségére sietnek. Lakatos ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal hívható, lakatos kollégáink a hét minden napján elérhetőek. Non stop lakatos gyorsszolgálatunk az év minden napján, a nap minden órájában lakatos gyorsszolgálatot nyújt a lakosságnak és az üzleti partnereink számára. Lakatos gyorszolgálatunk ünnepnap és hétvégén is működik.

Lakatos azonnal

Azonnali lakatos segítség az ország legtapasztaltabb zárlakatosaitól. Azonnali kiszállás, azonnali lakatos segítség Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron. Legyen szó egyszerű zárjavításról, vagy komolyabb lakatos munkáról, lakatos mestereink sürgős esetben azonnal kiszállnak a helyszínre, és azonnal elvégzik a lakatos munkát.

Lakatos munka garanciával

Lakatos mestereink magasan képzett szakemberek, munkájukra teljes körű garanciát vállalunk. Lakatos mestereink az elsők között tanulták ki idehaza a zárlakatos mesterséget. Lakatosainknak nem okoz gondot a zárjavítás, zárcsere, ajtónyitás, de a komolyabb lakatos munkával is könnyedén megbirkóznak. Lakatos gyorsszervízünk munkájára a 100%-os ügyfél elégedettség és a magas színvonalú munkavégzés a jellemző.

Lakatos munkákLakatos szolgáltatásaink:

  • - zárlakatos munkák elvégzése, ajtónyitás, zárjavítás, zárcsere
  • - ajtórács, ablakrács készítés
  • - panellakás ajtórács készítés
  • - fémszerkezet készítés
  • - előtető készítés
  • - kapu javítás, kapu átalakítás

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on