Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Ajtónyitás, zárnyitás rongálás mentesenAjtónyitás

Ajtónyitás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Ajtónyitásért, zárnyitásért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és ajtónyitó szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.

Az ajtónyitást érdemes szakemberre bízni, aki megfelelő szakértelemmel és megfelelő eszközökkel rendelkezik az ajtónyitáshoz. Ajtónyitás során ajtónyitó szakembereink igyekeznek a lehető legkevesebb kárt tenni. Ajtónyitás során speciális szerszámokat és ajtónyitó eszközöket használunk.

Ajtónyitó szakembereink nagy szakmai gyakorlattal végzik az ajtónyitást. Ajtónyitás professzionális módon, ajtónyitás rongálás mentesen. Ajtónyitás során kizárólag roncsolásmentes ajtónyitási technikákat alkalmazunk, legrosszabb esetben ajtónyitáskor kizárólag az ajtózárak sérülnek. Ajtónyitást nem érdemes saját maga megpróbálni, mert a szakszerűtlen próbálkozás tovább nehezíti az ajtónyitást.

Ajtónyitás kulcs nélkül

Gyakran előfordul, hogy az ajtó nyitását kulcs nélkül kell megoldani. Vagy azért, mert becsapódik az ajtó, és a kulcs a lakásban maradt, vagy a kulcsunkat a munkahelyünkön felejtettük. A pótkulcs természetesen a lakásban van, de hozzáférni gyakorlatilag lehetetlen.

Ajtónyitás, zárnyitás rongálás mentesenIlyenkor a legrosszabb amit tehetünk, hogy magunk próbáljuk meg feszegetni a zárat, kinyitni az ajtót. Ez a legtöbb esetben sérülésekkel jár, szélsőséges esetben még a kulcs használatával sem lehetséges az ajtónyitás. A mai biztonsági zárakat a hozzá nem értők gyakorlatilag nem tudják kinyitni, sőt ellenkezőleg, további hibát is okozhatnak.

Nem is gondolnánk, hogy a zárszerelő lakatosok az általunk lehetetlennek tűnő ajtónyitást a speciális szerszámoknak és a több éves gyakorlatnak hála néhány perc alatt el tudják végezni. Ami a legfontosabb, a zárnyitás során nem okoznak sérülést, a legtöbb esetben a zár továbbra is rendeltetésszerűen működik.

Kulcs nélküli ajtónyitásra van szüksége? Hívja a 06-30/870-20-60-as vagy a 06-30/381-38-00-ás telefonszámot, és lakatos zárszerelőink garantáltan elvégzik a zárnyitást kulcs nélkül is. Javasoljuk, hogy telefonszámainkat mentse el mobiltelefonjába, hogy szükség esetén azonnal hívni tudjon minket.

Ajtónyitás non-stop

Elvesztette kulcsát, és az éjszaka közepén nem tud kihez fordulni? Beletört az ajtózárba a kulcs, és az éjszaka közepén nem tud bejutni otthonába? Az Ajtónyitás.net csapata non-stop elérhető, kollégáink ünnepnapokon és hétvégén is elérhetőek. Minden hívásra válaszolunk.

Ajtónyitás gyorsszolgálat

Az Ajtónyitás.net csapata közel 10 éve végzi ajtónyitás gyorsszolgálatát, hogy a bajba jutottakon minél hamarabb tudjon segíteni. Nem kellemes az embernek gyerekekkel a hideg időben az ajtó előtt várakozni. Gyorsszolgálatunk a hívástól számítva 30-60 percen belül a helyszínre ér, és roncsolás mentesen elvégzi az ajtónyitást. Természetesen a tulajdonosnak minden esetben igazolnia kell magát, hogy jogosan szeretne bejutni ingatlanába.

Ajtónyitás gyorszolgálatunk Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Győrben, Pécsett, valamint ezen városok vonzáskörzetében érhető el a nap 24 órájában.

Ajtónyitás azonnali kiszállással. Az ajtónyitást a forgalomtól függően egy órán belül megkezdjük. Ezt kínálja ügyfeleinknek ajtónyitás gyorsszolgálatunk.

Ezen felül ajtónyitás gyorszolgálatunk hétvégén és ünnepnapon is elérhető, és azonnali segítséget nyújt.

Ajtónyitás elektromos zárak esetén is!

A mechanikus ajtózárak nyitása mellett vállaljuk elektromos ajtózárakkal szerelt ajtók nyitását is. Az elektromos ajtózárak nyitása speciális felkészültséget igényel. Elektromos ajtó nyitásáért hívjon a telefonszámon.

Ajtónyitás – azonnali segítségnyújtás!

Nincs annál kellemetlenebb, amikor az ember nem tud bejutni saját ingatlanába, mert beletört a kulcsa a zárba, vagy mert elveszett a kulcsa. Szakembereink azért dolgoznak Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Győr és Pécs területén, hogy az ilyen kellemetlen esetekben a lehető leggyorsabban elvégezzék az ajtónyitást Önnek, és ne kelljen órákig várakoznia, ameddig bejut saját lakásába.

Szakembereink hívása után azonnal a helyszínre indulnak, és 30-60 percen belül megkezdik az ajtónyitást.

Ajtónyitás – minden hazai és import zár esetén

Vállaljuk mindenfajta ajtók és ajtózárak nyitását. Legyen szó hagyományos kéttollas ajtózárról, vagy a legmodernebb zárral szerelt ajtó nyitásáról, ajtónyitó szakembereink megfelelő szakmai felkészültségének köszönhetően minden ajtó nyitását szakszerűen és gyorsan elvégzik. Az ajtózárak felépítése és működési elve között néha nagy különbségek is vannak, azonban az ajtónyitáshoz szakembereink minden szükséges eszközzel rendelkeznek.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on