Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Ha az ajtónyitás Pécs városában kellene, szakembereink mindig rendelkezésre állnak!

 

Nagyon kellemetlen tud lenni, ha hazaérve azt tapasztalja valaki, hogy nem tudja kinyitni a bejárati ajtót, mert szorul a zár vagy épp elvesztek a kulcsok. A megoldás az ajtónyitás Pécs városában, amit most már éjjel-nappal elérhet bárki! Tehát az ilyen helyzetekben sem kell kétségbe esni, mert gyorssszolgálatunk rövid idő alatt ki tud érkezni a helyszínre!
 

Az ajtónyitás feladatát jobb egy szakemberre bízni, mert ő rongálásmentesen el tudja végezni a munkát. Köszönhetően annak, hogy a legújabb technikákkal dolgozunk, rövidebb idő alatt végzünk, munkánkra garanciát vállalunk, ráadásul ügyelünk arra, hogy plusz kiadások ne terheljék a megrendelőt!

 

Mindössze fél óra, maximum egy óra kell ahhoz, hogy kiérkezzenek a szerelők a helyszínre, hogy elvégezzék az ajtónyitás során felmerülő feladatokat. A non-stop zárszervíz folyamatos elérhetősége által gyors megoldásra találhat bárki, hiszen viszonylag hamar el tudják végezni az ajtónyitást Pécs esetében is, mert már felkészülten érkeznek a helyszínre!
 

Ha például a kulcsok elvesztése miatt kell szerelőt hívnia, nem érdemes halogatni, mert az otthon biztonsága, egyben saját épségünk rendkívül fontos, az ajtónyitás Pécs szempontjából pedig tényleg gyorsan elvégezhető, ránk mindig számíthat!

 

Ajtónyitás Győr

Zárszerelés Pécs

Zárszerelés Győr

Zárcsere Pécs

Zárcsere Győr

Zárszervíz Pécs

Zárszervíz Győr

Zárjavítás Pécs

Zárjavítás Győr

Zárnyitás Pécs

Zárnyitás Győr

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on