Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A zárjavítás Pécs esetében szükség szerint azonnal is megoldható!

 

Ki ne került volna már olyan helyzetbe, hogy váratlanul nem tudott bejutni otthonába, mert kizárta magát, mert becsapódott az ajtó, mert a bejárati ajtó zárja elromlott, mert ebben beletört kulcs akadályozta, vagy mert valami nem működött megfelelően? Ilyen esetben jó, ha rátermett szakemberek minél előbb el tudják végezni a szükséges javításokat (zárnyitás zárszerelés zárjavítás), hiszen minden esetben fontos az otthon biztonsága, vele együtt pedig a saját testi épségünk! A Zárbarát, az SOS zárszervíz Pécs kapcsán segít abban, hogy a zárszerviz szolgáltatások a város egész területén elérhetőek legyenek a hét minden napján, méghozzá rövid időn belül!

 

Hívjon minket, hiszen ránk bármikor számítani lehet; a roncsolásmentes javítás Pécs területén non-stop igénybe vehető általunk professzionális megoldásaink révén. Abban az esetben, ha szorul egy zár, vagy valami más probléma lép fel vele, nem érdemes halogatni a szerelést, mert könnyebb dolga van a betörőknek a gyengébb zárszerkezettel. Megelőzés és helyreállítás esetén egyaránt rendelkezésre tudunk állni, méghozzás a nap 24 órájában, már 60 percen belül, S.O.S -ben!

 

Gyakran a nem megfelelően karbantartott zár miatt kell Pécsett is sort keríteni a mielőbbi javításra, melyhez mi a legújabb módszereket alkalmazzuk, így rongálásmentesen, pontosan tudnak dolgozni szakembereink! Eme zárszerviz Pécs kapcsán csakis profi szerelőket alkalmaz, akik a helyszínre érkezést követően egyből neki tudnak látni a feladatoknak. Azonnali segítséget tudunk nyújtani, még sürgős esetben is (beletört kulcs esetén, elromlott zár esetén, autó ajtónyitás során stb.), hiszen csupán fél óra kell körülbelül, hogy Baranya megye székhelyén gyors kiszállással a helyszínre érkezzünk, s ott nekiláthassunk a feladatoknak. Hevederzár Pécs városában kellene? A hevederzár felszerelése ott kéne? Akad ugyan zárszaküzlet Pécs területén belül, ám megéri inkább a Zárbarátot tárcsázni, ha a zár sérülése vagy ha elveszett kulcs miatt nincs más megoldás!


Az autózár javítás Pécs szempontjából gyorsszolgálattal elérhető például, ahogy az autózár nyitás Pécs kapcsán szintén, így nincs más dolga, mint minket keresni, ha zárat érintő színvonalas szolgáltatásokat szeretne igénybe venni!

Kedves Látogató! Hívjon bizalommal minket zárcsere zárjavítás dolgát illetően!

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on