Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

HA AZ AJTÓNYITÁS VESZPRÉM VÁROSÁBAN AKTUÁLIS, SZAKEMBEREINK AZONNAL RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK!

 

Egy elveszett kulcs, vagy épp egy szoruló zár kellemetlen helyzetbe hozhat bárkit. Gyakori esetnek számítanak, úgyhogy nem kell kétségbe esni, mert mi vagyunk a megoldás! Rövid idő alatt a helyszínre érkezünk és rögtön neki is látunk a szükséges munkálatoknak. Az ajtónyitás Veszprém egész területén szolgáltatásaink részét képezi, egyben rutinosan végezzük az ilyen és ehhez hasonló feladatokat. Felkészülten érkezünk a helyszínre, így néhány percen belül el is végezhető az ajtónyitás Veszprém esetében is! Fontos nekünk a minőség, ennek fényében kiváló alkatrészeket használunk. Mivel nagyon kellemetlen tud lenni, ha hazaérve azt tapasztalja valaki, hogy nem tudja kinyitni a bejárati ajtót, mert szorul a zár, vagy mert elveszett kulcs nehezíti az dolgát, ezért mi gyorsan a segítségére sietünk! Megoldásként a roncsolás mentesen történő nyitást tudjuk javasolni, ahol az ajtónyitás Veszprém tekintetében sem lesz drágább ettől! Ezeket a szolgáltatásokat már a hét minden napján éjjel-nappal elérheti bárki, napi 24 órában! Az ilyen helyzetekben sem kell kétségbeesni, mert egy felkészült lakatos Veszprém vonatkozásában gyorssszolgálatunk által rövid időn belül (cirka 60 percen belül) ki tud érkezni a helyszínre!

 

Ha kulcsok elvesztése miatt kell szerelőt hívni, nem érdemes halogatni azt, hiszen az otthon biztonsága, vele együtt testi saját épségünk rendkívül fontos, és a nyitás Veszprém szempontjából tényleg gyorsan elvégezhető! Ránk ugyanis mindig számítani lehet, bármilyen napszak legyen - de akkor is, ha hevederzár felszerelése, ha hevederzár szerelés Veszprém városában fog kelleni!

 

S.O.S autó ajtónyitás is szükséges lehet bizonyos helyzetekben, amire mi szintén tudunk megoldást kínálni. Az ajtónyitás Veszprém esetében is úgy ideális, ha szakemberre van bízva. Ő rongálásmentesen el tudja végezni az autózár nyitás munkáját - akár még beletört kulcs esetén is. Köszönhetően annak, hogy a legújabb technikákkal dolgozunk, rövidebb idő alatt végzünk, ezzel együtt a költségek nem emelkednek, munkánkra pedig garanciát vállalunk, így velünk biztosan jól jár bárki! Arra is ügyelünk, hogy szolgáltatásunk igénybvétele során ne merüljenek fel fölösleges plusz kiadások. Így az autózár javítás Veszprém kapcsán akár kisebb tétel is tud lenni, mint amire számítana, illetve mintha valaki hozzá nem értő nyúlna ilyen szerkezethez.

 

Non-stop zárszervíz szolgáltatásaink előnye egyben, hogy mindössze fél óra, de maximum egy óra kell ahhoz, hogy kiérkezzenek a szerelők a helyszínre, és hogy elvégezzék a veszprémi ajtónyitás során felmerülő feladatokat. A non-stop SOS zárszervíz Veszprém esetében folyamatos elérhetősége által gyors megoldást tud biztosítani bárki számára, hiszen az évtizedes rutinnal rendelkező szakemberek hamar el tudják végezni az ajtónyitást Veszprém esetében is, mert már eleve felkészülten érkeznek ki a megadott helyszínre!

Hívjon bizalommal minket, ha kiválóan felkészült zárszervíz Veszprém városában kéne! Zárcsere zárjavítás roncsolásmentes módszerekkel? Nem gond! Az ajtónyitás Veszprém szempontjából szintén rongálásmentesen kivitelezhető! Egy fontos zár sérülése soha nem játék!

 


Zárcsere Veszprém


Zárjavítás Veszprém


Zárnyitás Veszprém


Zárszerelés Veszprém


Zárszervíz Veszprém

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on