Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A zárnyitás Pécs városában is non-stop elérhető szolgáltatás!

 

Természetesen beletört kulcs esetén is megoldható az autózár nyitás Pécs esetében, ha arra van szükség, hiszen szakembereink a legkorszerűbb technikákkal végzik el roncsolás mentesen a különféle helyreállítási és javítási feladatokat! Amennyiben szorult helyzetbe került, mert az ajtózár Pécs kapcsán nem nyílik, ránk minden esetben számíthat, hiszen folyamatosan elérhetőek vagyunk - és mert profikkal dolgozunk együtt! Ilyen esetben hívjon bizalommal minket, s mi 60 percen belül a helyszínen leszünk, hogy az autó ajtónyitás minél simábban történjen meg!

 

A városon belül akár már egy fél órán belül ki tudunk érkezni a helyszínre, ahol azonnal neki tudunk látni a javításnak - a nap 24 órájában, ha autózár javítás Pécs területén belül kéne. Sokakkal fordul elő, hogy becsapódik a bejárati ajtó, és bent marad a kulcs. A másik eset az, amikor elvesznek a kulcsok, vagy csak egyszerűen nincsenek kéznél. A zárnyitás elveszett kulcs vagy kulcsok esetén nem jelent megoldhatatlan akadályt a Zárbarátnak! Rengeteg ilyen és hasonló helyzet van, amelyre mi a legjobb megoldásokkal tudunk szolgálni.

 

Szolgáltatásaink (zárcsere zárjavítás zárszerviz Pécs városának egész területén) széles körben foglalják magukba a különböző javítási feladatokat, amelyek között a zárnyitás gyakorinak számít a véletlenek miatt is. Sem az ajtónak, sem a zárnak nem fog baja esni Baranya megye székhelyén, ha professzionális zárnyitás szolgáltatásainkat veszi igénybe, melyet korrekt árakkal tudunk biztosítani annak ellenére, hogy a többletköltségektől is megkíméljük!


Keressen minket Pécsett a hét minden napján vagy épp ünnepnapokon, éjjel-nappal, ugyanis az SOS zárszervíz Pécs esetében gyors és megbízható tud lenni, aminek köszönhetően a nyitás Pécs területén azonnal elvégezhető; még ha az éjszaka közepén történik mindez, akkor is számíthat ránk, mi azonnal küldünk egy szakembert a helyszínre! Egy lakatos Pécs terén mindeképp elkél a megfelelő végeredmény okán. Hívjon minket akkor is, ha mondjuk egy hevederzár Pécs belterületén lenne felszerelendő! Egy sima zárszaküzlet nem fog ilyenkor segíteni Önnek hevederzárak kapcsán.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on