Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

zárcsere budapestZárcsere Budapest

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül! Zárcsere Budapesten szükséges valamilyen kellemetlen helyzet miatt? Sürgősen zárat kell cserélni, mert elvesztek, vagy ellopták a kulcsait? Elromlott a zár?

A zárcserét ajánlott zárszerelő szakemberrel végeztetni, aki megfelelő eszközökkel és szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy azt szakszerűen elvégezze. Zárcsere esetén a zárat minden esetben az ügyfél előtt bontjuk ki, a zárra és a zárcserére teljes körű garanciát vállalunk. Zárszerelő szakembereink az egyszerűbb zárak cseréjétől kezdve a bonyolultabb zárcserét (zárcsere biztonsági ajtóban) is el tudják végezni.

Zárcsere Budapest gyorsszolgálat

Gyorsszolgálatunk jelenleg az ország több pontján, Budapest mellett Debrecen, Székesfehérvár és Miskolc városában üzemel. (Ha tehát az egykori koronázó városban kéne elvégezni a melót, úgy a zárcsere Székesfehérvár esetén is megoldható.) Hívása után ügyfélszolgálatunk a legközelebbi szervizes kollégának adja ki a munkát, ezzel biztosítva, hogy a zárszervíz Budapest területén belül (és természetesen másutt is, ahol a Zárbarát szolgáltat) a lehető leghamarabb elkezdje a zárcserét.

A zárcsere gyakran nem tűr halasztást. Elvesztett vagy eltulajdonított kulcs esetén nem azon kell feltétlenül leragadni, hogy a biztonsági ajtó zárcsere mennyibe kerül, hiszen ilyen esetben a zárcsere nem késlekedhet! (Még akkor sem, ha a zárcsere ár gyakori kérdések között mindig ott van.) Non stop zárcsere gyorsszolgálatunk Budapest tekintetében is bármikor hívható, zárszerelő lakatos mestereink sürgős esetben hétvégén és ünnepnapokon is elérhető, zárszerelő lakatos mestereink a beérkező hívás után azonnal megkezdik a kiszállást, így a lakatos zárcsere Budapest vonatkozásában 30-60 percen belül garantáltan el tud kezdődni - úgy, hogy ekkor a zárcsere árak Budapest kapcsán nem rúgnak túlságosan magas összegre!

Mikor van szükség zárcserére

ZárcsereA legalapvetőbb ok a zárcserére, ha új ingatlanba költözünk. Gyakori hiba, hogy ilyen esetben az új tulajdonos nem végzi el a zárcserét.
A zárcsere régi, elavult zárak esetén is szükséges. A korszerűtlen zárakat a betörők pillanatok alatt kinyitják, és gyakran a zárat vissza is zárják! Ilyen esetben nagyon nehéz bizonyítani a betörés tényét, hiszen nincs nyoma a behatolásnak. Ilyen esetekben a legtöbb biztosító sem téríti meg a keletkezett kárt.
A zárcsere azonnal kivitelezve akkor is nagyon ajánlott, ha kulcsaink elvesztek, vagy ellopták azokat. Ilyen esetekben a kis költségekkel járó zárcserével nagyobb anyagi kártól is megkímélhetjük magunkat.
Zárcserére a zár meghibásodása, a zárszerkezet tönkremenetele esetén is szükség van.
Zárcserére a lakásbiztosítás megkötésekor is szükségünk lehet. A biztosító társaságok ugyanis előírják, hogy a lakásajtó zárását min. 1 db biztonsági zár végezze. Biztonsági zárnak a több, mint 10000 variációt meghaladó zárak minősülnek.

Zárcsere sürgősségi jelleggel betörési kísérlet végett

zarcsere-3Zárcserére abban az esetben is szükség van, ha pillanatragasztóval telenyomták a zárbetét. Ez egy figyelmeztető jel, hogy ingatlanunkba be fognak törni. Tudniillik a betörők gyakran a fő, biztonságosabb zárba kívülről annyi pillanatragasztót nyomnak, hogy a zárat már kívülről ne lehessen bezárni. A tulajdonos, aki reggel siet a munkába, mikor észre veszi a zár rongálását gyakran idő hiányában a zárcserét nem végezteti el azonnal, hanem csak a másodlagos, gyakran kisebb biztonságot nyújtó zárat zárja csak be. Ezzel megkönnyítve a betörők dolgát. Amennyiben azt tapasztalja, hogy pillanatragasztót nyomtak a zárba haladéktalanul hívja zárszerelő kollégánkat, aki a zárcserét rövid idő alatt, szakszerűen elvégzi. (A zárjavítás Budapest esetében ilyen mértékű károsodásnál már nem javallott!) Az idejében elvégzett zárcsere ár tekintetében sokkal kevesebbe kerül, mint az eltulajdonított értékek helyreállítása, vagy a betörés utáni helyreállítás.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on