Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Azonnali kiszállással elérhető a zárszervíz Győr városában is!

 

Fontos lenne, hogy minél előbb kiérkezzen egy szerelő a lakásához, hogy a zárral kapcsolatos javításokat elvégezzék? Ránk mindig számíthat, mindegy, hogy este van vagy reggel, hiszen non-stop elérhetőek vagyunk és profi munkát végzünk!

 

A különböző javítási és helyreállítási feladatok mindenképp szakembert igényelnek. Már csak azért is, mert félő, hogy a biztonság nem elég hatékony egy rosszul működő vagy megpiszkált zár esetében. Ilyenkor meg kell javítani, illetve kicserélni a hibás alkatrészeket, melyekből mi minőségi megoldásokat alkalmazunk, így a zárszervíz Győr esetében kitűnő munkát tud végezni!

 

Még kulcs nélkül is megoldható a rongálásmentes nyitás, hiszen a legújszerűbb technikákkal dolgoznak szakembereink, akik számára éjjel-nappal elérhető zárszervíz szolgáltatásaink gyors megoldásokat tudnak nyújtani! Amennyiben gond van, mi egy órán belül ki tudunk érkezni a helyszínre és megkezdeni a javítási feladatokat. Áraink korrektek és kedvezőek, bármilyen zárszervíz munkálatról legyen szó!


Amennyiben záerszervíz Győr városában volna szükséges, mi ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk, így nem kell kétségbe esnie, ha minél előbb szeretne mindent a megszokott rendben tudni! Mi segítünk, munkákra pedig garanciát vállalunk, bármilyen munkákról legyen szó!

 

Ajtónyitás Pécs

Ajtónyitás Győr

Zárszerelés Pécs

Zárszerelés Győr

Zárcsere Pécs

Zárcsere Győr

Zárszervíz Pécs

Zárjavítás Pécs

Zárjavítás Győr

Zárnyitás Pécs

Zárnyitás Győr

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on