Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A zárnyitás Győr városában rongálás nélkül is elvégezhető!

 

Lépést tartva a legújabb lehetőségekkel, igyekszünk egyben csökkenteni az ügyfelek kiadásait azzal, hogy megkíméljük őket a fölösleges költségektől. Ez úgy lehetséges, hogy általunk a zárnyitás Győr területén nem csak azonnal, hanem profi megoldásokkal vehető igénybe! Mit is jelent ez? Hogy rongálásmentesen és gyorsan dolgozunk, minőségi garanciát vállalva az általunk elvégzett feladatokra!

 

Aki csak bajba jutott, az bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen éjjel-nappal elérhetőek szolgáltatásaink, melyek között a zárnyitás Győr szempontjából gyakori igény, ahogyan a további javítási munkálatok, melyeket a szervíz biztosítani tud. Kedvező áraink és színvonalas munkánk által minden helyzetben rögtön a megrendelők segítségére tudnak sietni!

 

Erényünk a gyorsaságunk és hozzáértésünk, melyre garanciát tudunk vállalni minden esetben. Az azonnali kiszállást követően már egyből el lehet kezdeni a helyreállítást, amely során olyan módszereket alkalmaznak kollégáink, amivel elérhető, hogy az ajtó és a zár se sérüljön fölöslegesen! Ez fontos szempont, hiszen ezzel is spórolni lehet, mert egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi a kiadásunk egy-egy ilyen javítás után.


Ha jó szakemberekre van szükség, akik gyorsan és igényesen dolgoznak, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis ránk minden esetben számítani lehet! A zárnyitás Győr esetében az elromlott zárakra is vonatkozik, ezzel együtt az olyan helyzetekre is, amikor valaki kizárta magát vagy épp a kulccsal nem sikerül kinyitni a zárat!

 

Ajtónyitás Pécs

Ajtónyitás Győr

Zárszerelés Pécs

Zárszerelés Győr

Zárcsere Pécs

Zárcsere Győr

Zárszervíz Pécs

Zárszervíz Győr

Zárjavítás Pécs

Zárjavítás Győr

Zárnyitás Pécs

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on